Lidhje

Hapet pjesa e parë e autostradës Morinë – Prishtinë – Merdarë


Hapet pjesa e parë e autostradës Morinë – Prishtinë – Merdarë

Në zonën kufitare ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë sot u hap pjesa e parë e autostradës Morinë – Prishtinë – Merdarë, që është vazhdim i autostradës Durrës – Kukës. Udhëheqësit më të lartë të Kosovës dhe Shqipërisë e cilësuan këtë si një projekt shumë të rëndësishëm që lidh jo vetëm të dyja vendet, por edhe rajonin, ndërsa ndihmon edhe proceset e integrimeve evropiane.

XS
SM
MD
LG