Lidhje

Histori suksesi shqiptaro-amerikan


Në Nju Jork, u zhvillua spektakli "Histori suksesi shqiptaro-amerikan", organizuar nga Grupi Shqiptar i Medias, Studio Fadil Berisha, dhe Fondi amerikan i Arsimit për Kosovën.

XS
SM
MD
LG