Lidhje

Historia dhe Arti pas bizhuterive të shekullit të 21-të

Gjatë 25 viteve të fundit, Hugo Kohl ka zhvilluar stilin e tij të bizhuterive "vintage" duke përdorur të njëjtat teknika si artizanët e revolucionit industrial në fund të shekullit të 18-të.

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG