Lidhje

Informatizimi i dokumenteve

  • Pëllumb Sulo

Ne Shqiperi, informatizimi i disa sektoreve te rendesishem, sic eshte ai i gjendjes civile apo i pronave te paluajtshme, po ndihmon ne evidentimin dhe shmangjen e abuzimeve, te bera pas vitit 1991 me dokumentet zyrtare, kjo jo vetem nga individe te vecante, por edhe strukturat vendore dhe ato qendrore te pushtetit. Ditet e fundit, Instituti i sigurimeve shoqerore ne Shkoder ka bere te ditur se ka bllokuar rreth 900 dosje, te dyshuara per te dhena te pasakta.

XS
SM
MD
LG