Lidhje

Sfidat e integrimit në veriun e Kosovës


Në Kosovë, është shënuar tre vjetori i ndërhyrjes në veriun e banuar me shumicë serbe dhe ngjarjet që pasuan atë ndërhyrje. Veriu gjithsesi vazhdon të jetë i përshkuar nga ndarje të thella etnike dhe vështirësi për integrimin e tij.

XS
SM
MD
LG