Lidhje

Intervistë me zonjën Lindita Çoku


Pak ditë më parë Gjykata e Lartë e Shteteve të Bashkuara mbështeti me vendimin e saj ligjin e presidentit Obama për reformën e kujdesit shëndetësor. Ligji parashikon që kompanitë e sigurimeve shëndetësore të përfshijnë kujdesin parandalues për njerëzit e sëmurë dhe që të gjithë amerikanët të kenë sigurim shëndetësor.
Por çdo të thotë konkretisht kjo? Cfarë ndryshimi sjell ligji në jetën e amerikanëve? Për të shtjelluar më tej këto pyetje zhvilluam një bisedë me zonjë Lindita Çoku presidente e Shoqatës Mjekësore Shqiptaro Amerikanë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG