Lidhje

Intervistë me Ambasadorin William Walker, ish-shefi i OSBE-së në Kosovë


Ambasadori William Walker, ish-shefi i Misionit verifikues të OSBE-së në Kosovë, thotë se kriza aktuale në Kosovë dhe gjithë problemet që e shqetësojnë vendin, tregojnë se sistemi politik nuk po funksionon.

XS
SM
MD
LG