Lidhje

Intervistë me Ministrin e Ekonomisë, Arben Ahmetaj


Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Botërore po mbajnë takimet vjetore të vjeshtës. Për të marrë pjesë në këto takime ka ardhur në Uashington, edhe Ministri i Ekonomisë i Shqipërisë, Arben Ahmetaj, të cilin e intervistoi kolegia Keida Kostreci.

XS
SM
MD
LG