Lidhje

Intervistë me Ministrin e Financave të Kosovës, zotin Avdullah Hoti

  • Ardita Dunellari

Banka Botërore dhe Fondi Monetar Ndërkombëtar po zhvillojnë këto ditë takimet vjetore në Uashington, që mbledhin në kryeqytetin amerikan specialistë të financave dhe zhvillimit ekonomik nga mbarë bota. Ministri i Financave të Kosovës, zoti Avdullah Hoti ndodhet për të marrë pjesë në këto takime dhe rezervoi disa minuta për një bisedë në studio me kolegen Ardita Dunellari.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG