Lidhje

Media Arkivi

James Hooper: SHBA dhe rivendosja e marrëdhënieve diplomatike me Shqipërinë


Kolegia Keida Kostreci bisedoi me ish-drejtorin e Zyrës për Çështjet e Evropës Lindore dhe Jugosllavisë, James Hooper i cili në atë kohë mbulonte Ballkanin dhe ishte një nga zyrtarët kryesorë që punuan për rëvendosjen e marrëdhënieve diplomatike.

XS
SM
MD
LG