Lidhje

Intervistë me Ministrin e Jashtëm të Kosovës, Enver Hoxhaj


People celebrate after winning a portion of the main prize of Spain's Christmas lottery in Palleja, Spain, Wednesday, Dec. 22, 2010. Spain's beloved Christmas lottery known as "El Gordo" (The Fat One) spread euro2.3 billion ($3 billion) in holiday cheer W
People celebrate after winning a portion of the main prize of Spain's Christmas lottery in Palleja, Spain, Wednesday, Dec. 22, 2010. Spain's beloved Christmas lottery known as "El Gordo" (The Fat One) spread euro2.3 billion ($3 billion) in holiday cheer W

Dialogu mes Prishtinës dhe Beogradit është një aspekt i politikës se jashtme te Kosovës. Cilat janë disa nga cështjet e tjera me të cilat ndeshet qeveria e re e Kosovës? Për të biseduar për këto çështje Zëri i Amerikës ftoi në studio për një bisedë Ministrin e Jashtëm të Kosovës Enver Hoxhaj, i cili ndodhet në Washington për bisedime me zyrtarë amerikanë.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG