Lidhje

Intervistë me mjekun Rifat Latifi


Intervistë me mjekun Rifat Latifi

Programi i telemjeksisë për Ballkanin, i cili është nisur në Kosovë dhe më pas në Shqipëri po njeh shtrirje edhe në Mal të Zi dhe Maqedoni, thotë mjeku Rifat Latifi i cili ishte i ftuar në programin televiziv Ditari. Zoti Latifi është Shef i Pavionit të Ndihmës së Shpejtë në Universitetin e Arizonës dhe Drejtor i Projektit të Telemjekësisë në Ballkan dhe thotë se ky program financohet nga USAID.

XS
SM
MD
LG