Lidhje

Intervistë me Z. Adriatik Llalla, kryetar i Inspektoriatit për Deklarimin e Pasurive


Intervistë me Z. Adriatik Llalla, kryetar i Inspektoriatit për Deklarimin e Pasurive

Një nga insitucionet e pavarura, i krijuar për të luftuar korrupsionin në Shqipëri, është Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive. Në Washington ndodhet këto ditë për të marrë pjesë në një konferencë të Bankës Botërore Kreu i këtij institucioni, Adriatik Llalla, i cili ishte i ftuar për një bisedë në Ditari.

XS
SM
MD
LG