Lidhje

Intervistë me zonjën Vera Kurti


Intervistë me zonjën Vera Kurti
Intervistë me zonjën Vera Kurti

Emigrimi në një vend të huaj është një proces i vështirë nga ana praktike, kulturore por edhe psikologjike. Por kur arrin që në vendin tënd të adoptuar të integrohesh por dhe t'i kushtohesh pasionit që të ka ndjekur pas gjithë jetën, siç është rasti me zonjën Vera Kurti, e cila është mësuese për fëmijët autistë në Nju Jork.

XS
SM
MD
LG