Lidhje

Intervistë me z. Pajtim Saiti


Ai është një nga përfaqësuesit e shoqërisë civile në Maqedoni dhe prej disa muajsh ndodhet në Uashington në kuadër të një programi të DASH

Në Washington ndodhet prej disa muajsh për të marrë pjesë në një program të Departmentit Amerikan të Shtetit një nga përfaqësuesit e shoqërisë civile në Maqedoni, Pajtim Saiti. Zoti Saiti kthehet në Shkup me misionin e krijimit të organizatës joqeveritare Instituti i Paqes i Ballkanit.

XS
SM
MD
LG