Lidhje

Projekt i përbashkët ndërkufitar Shqipëri - Mal i Zi


Shqipëria dhe Mali i Zi paraqitën sot në Shkodër një projekt të përbashkët ndërkufitar në fushën e promovimit të produkteve turistike. Projekti është pjesë e programit IPA Shqipëri-Mal i Zi të Bashkimit Europian dhe partnerë të tij janë komuna e Podgoricës dhe ajo e Shkrelit, në Malësi të Madhe. Pjesë e projektit të përbashkët ndërkufitar është promovimi dhe përfshirja e qendrave turistike malore në Sistemin Global të Shpërndarjes (GDS).

XS
SM
MD
LG