Lidhje

Maqedonia, kontigjent trupash për forcën ISAF


Në një kazermë në qytetin e Shtipit në Maqedoni u nis një përbërje ushtarake për në misionin paqësor ISAF në Afganistan. Në këtë mision Maqedonia merr pjesë me 156 ushtarë dhe eprorë; një përbërje e përzier etnikisht dhe në aspektin gjinor, poashtu. Rreth dyzet përfaqësues të Ushtrisë së Maqedonisë në këtë mision janë shqiptarë.

XS
SM
MD
LG