Lidhje

Pasojat e reshjeve në Shqipërinë e jugut

  • Raimond Kola

Dimri po sjell probleme edhenë Jug të Shqipërisë. Si pasojë e reshjeve të mëdha janë dëmtuar segmente rrugore, shtëpi banimi dhe rrezikohen përmbytje. Specialistët e gjeologjisë thonë se nevojiten në mjaft zona investime dhe masa parandaluese për të mbrojtur zonat që rrezikojnë të rrëshqasin.

XS
SM
MD
LG