Lidhje

Media Arkivi

Komisioni i Venecias dhe reforma në drejtësi


“Shqipëria duhet të rritë kulturën politike nga të gjithë partitë në parlament. Por parlamenti është thellësisht i ndarë. Reformat janë ngadalësuar” - tha Xhani Bukikio, president i Komisionit të Venecias.

XS
SM
MD
LG