Lidhje

Kamionët me ndihma ruse, të bllokuar


Kamionët me ndihma ruse, të bllokuar

Në Kosovë autoritetet e qeverisë dhe të EULEX-it thanë se ndihmat humanitare ruse për serbët në veri, mund të shpërndahen vetëm duke respektuar procedurat kufitare. Që nga e marta në kufirin verior ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, është bllokuar një autokolonë me ndihma nga Rusia për serbët ne veri, meqë zyrtarët rus dhe përfaqësuesit e serbëve nuk kanë pranuar shoqërimin e tyre nga policia e Bashkimit Evropian.

XS
SM
MD
LG