Lidhje

Kanceri i gjirit, sfidë për shoqërinë e Kosovës


Kanceri i gjirit, sfidë për shoqërinë e Kosovës

Në Kosovë, grupe veprimtaresh humanitare dhe përfaqësues të lartë të pushtetit, parakaluan nëpër qendër të Prishtinës në një manifestim të organizuar në kuadër të muajit të luftës kundër kancerit të gjirit. Me këtë rast u tha se kjo luftë paraqet një sfidë të veçantë për shoqërinë në Kosovë ku ende ka një shkallë të ultë të edukimit për këtë sëmundje, vështirësi në përballjen e shpenzimeve për trajtim por edhe me stigmatizimin e të prekurve prej saj.

XS
SM
MD
LG