Lidhje

Kandidatët për Bashkinë e Pogradecit mbështesin kthimin e qytetit në qendër turistike


Kandidatët për Bashkinë e Pogradecit mbështesin kthimin e qytetit në qendër turistike

Në Pogradec konkurojnë për postin e Kryetarit të Bashkisë Artan Shkëmbi, i Koalicionit “Aleanca për të Ardhmen “ dhe Luan Topçiu për Koaliconin “ Aleanca për qytetarin”.

Të dy kantidatët e mbështesin fushatën në kthimin e Pogradecit në një qendër turistike dhe ekonomike për të gjithë rajonin. Zoti Shkëmbi po paraqet në fushatë projektet e zbatuara gjatë këtyre viteve dhe vijimin e tyre, ndërsa Zoti Topçiu po paraqet një projekt të transformimeve të qytetit në disa sektorë.

XS
SM
MD
LG