Lidhje

Kandidatët për Bashkinë e Pukës mbështesin politikat e punësimit


Kandidatët për Bashkinë e Pukës mbështesin politikat e punësimit
Kandidatët për Bashkinë e Pukës mbështesin politikat e punësimit

Në qytetin e Pukës po konkurojnë për kryetar të bashkisë Enver Sulejmani i Partisë Socialiste dhe grupimit "Aleanca për të Ardhmen" si dhe Beqir Arifaj, kandidat i Partisë Demokratike dhe grupimit "Aleanca për Qytetarin". Të dy kandidatët po i mbështesin platformat e tyre elektorale kryesisht në nxitjen e punësimit dhe zhvillimin e turizmit në zonën malore të Pukës.


Të ngjashme

XS
SM
MD
LG