Lidhje

Kandidatët për bashkinë e Shkodrës


Kandidatët për bashkinë e Shkodrës
Kandidatët për bashkinë e Shkodrës

Për zgjedhjet e së dielës, për bashkinë e qytetit të Shkodrës konkurojnë Lorenc Luka i Partisë Demokratike dhe Aleancës për Qytetarin dhe Genc Uruçi i Partisë Socialiste dhe Aleancës për të Ardhmen. Të dy kandidatët premtojnë masa për parandalimin e përmbytjeve si ato të fundvitit si dhe nxitjen e punësimit dhe turizmit kulturor.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG