Lidhje

Jeta Katro: Roli i gruas në politikë jo vetëm në shifra, por në cilësinë e përfaqësimit

  • Keida Kostreci

Gruaja në Shqipëri vazhdon të përballet me sfida që variojnë nga dhuna dhe statusi i ulët në familje e deri tek një përfaqësim i pamjaftueshëm në jetën politike të vendit. Në fakt kjo e fundit e bën më të vështirë punën për zgjidhjen e problemeve të përditshme të grave pasi u mohojnë atyre një zë për t’i zgjidhur ato përmes legjislacionit dhe institucioneve. Sot në emisionin Ditari kishim të ftuar Presidenten e Rrjetit të grave Milenium në Shqipëri, Jeta Katro e cila mori pjesë në konferencën ndërkombëtare të gruas organizuar nga OKB në Nju Jork.

XS
SM
MD
LG