Lidhje

Këngëtarja Ermira Babaliu hedh së shpejti në treg albumin "Urat e shpirtit"


Këngëtarja Ermira Babaliu hedh së shpejti në treg albumin "Urat e shpirtit"
Këngëtarja Ermira Babaliu hedh së shpejti në treg albumin "Urat e shpirtit"

Këngëtarja e mirënjohur shqiptare Ermira Babaliu organizon aktivitete të ndryshme me qëllim promovimin e vlerave artistike të vendit të saj. Gjatë një interviste për programin televiziv Ditari, ajo rrëfen përvojën e saj gjatë 16 viteve emigracion në SHBA si dhe projektet e saj për të ardhmen.

XS
SM
MD
LG