Lidhje

Kërkesa për përfshirjen e çështjes së të zhdukurve në bisedimet Kosovë - Serbi


Kërkesa për përfshirjen e çështjes së të zhdukurve në bisedimet Kosovë - Serbi

Vazhdimi i bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë ka shtuar shpresat e familjarëve të personave të zhdukur për përshpejtimin e zgjidhjes së kësaj çështjeje. Autoritetet e Prishtinës thanë se kjo çështje është pjesë e bisedimeve dhe sipar zëvendës kryeministrit Hajredin Kuçi ëshë kërkuar angazhim më i madh i faktorëve ndërkombëtar.

XS
SM
MD
LG