Lidhje

Media Arkivi

Debate mbi shkarkimin e nënkryetarit të KLD-së


Në Tiranë një komision hetimor i parlamentit propozoi shkarkimin nga detyra të nënkryetarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë Elvis Çefa dhe të një anëtari tjetër. Deputetët arritën në përfundimin se ata kanë kryer në punën e tyre një seri shkeljesh.

XS
SM
MD
LG