Lidhje

Vazhdon klima e mosbesimit mes palëve politike në Shqipëri


Në Tiranë, partitë politike vazhdojnë polemikat mbi metodat e votimit në zgjedhjet parlamentare të qershorit. Opozita ka shprehur dyshimet e saj për blerje dhe manipulim të votave, duke kërkuar garanci për zgjedhje të lira e të rregullta. Vëzhgues të jetës politike pohojnë se në Shqipëri vazhdon të mbizotërojë mosbesimi dhe gjuha e ashpër mes palëve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG