Lidhje

Koalicioni i majtë “Aleanca për të Ardhmen“ drejt fitores në bashkitë kryesore në Jug


Koalicioni i majtë “Aleanca për të Ardhmen“ drejt fitores në bashkitë kryesore në Jug
Koalicioni i majtë “Aleanca për të Ardhmen“ drejt fitores në bashkitë kryesore në Jug

Koalicioni i majtë “Aleanca per te Ardhmen“ po shkon drejt një fitoreje te thelle në bashkitë kryesore në Jug të Shqipërisë. Sipas të dhënave paraprake kantidatët socialistë kanë dominim të ndjeshëm në rezultate në Bashkitë e Fierit, Gjirokastrës dhe Sarandës. Socialistët kanë shpallur gjithashtu fitoren edhe në Bashkitë e Tepelenës, Përmetit dhe Himarës.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG