Lidhje

Kontroll i fortë për zhurmat në zonën turistike


Ministria e Shëndetësisë angazhohet për të kontrolluar zhurmat dhe muzikën e lartë

Autoritet administrative në Shqipëri shprehën vendosmërinë për kontrollin e zhurmave të lokaleve në zonën turistike.Ministri i Shëndetësisë Vangjle Tavo tha gjatë një takimi në Sarandë se do të vijoje nga autoritetet e mjedisit dhe shendetit publik kontrolli i ashpër për muzikën e lartë dhe zhurmat. Ministri i Shëndetësisë pa nga afër situatën në spitalin e Sarandës dhe nxiti bashkëpunimin me njësitë vendore.

XS
SM
MD
LG