Lidhje

Komuniteti mysliman në Ballkan dhe problemet me pronat e tyre


Komuniteti mysliman në Ballkan dhe problemet me pronat e tyre
Komuniteti mysliman në Ballkan dhe problemet me pronat e tyre

Në Shkup po mbahet një takim i drejtuesve të komunitetit fetar nga disa vende të Ballkanit të cilët po diskutojnë rreth problemeve me kthimin e pronave të konfiskuara. Klerikët theksuan edhe nevojën e integrimit të fesë dhe kulturës islame në Evropë, si nje realitet që duhet të bashkëjetojë me shoqëritë dhe besimet e tjera në kontinent.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG