Lidhje

Konferenca për bashkëpunimin ekonomik të Ballkanit Perëndimor, përfaqësuesja e Kosovës Mimoza Kusari Lila


Konferenca për bashkëpunimin ekonomik të Ballkanit Perëndimor, përfaqësuesja e Kosovës Mimoza Kusari Lila

Këto ditë këtu në Shtetet e Bashkuara u zhvillua konferenca për bashkëpunimin ekonomik të Ballkanit Perëndimor. Në konferencën e Baltimorës, Kosova u përfaqësua nga zv/kryeministrja dhe ministrja e tregëtisë dhe industrisë zonja Mimoza Kusari Lila, e cila ishte e ftuar në emisionin tonë Ditari.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG