Lidhje

Konferencë e Unionit të Gjyqtarëve të Shqipërisë


Reformimi i drejtësisë shqiptare është një nga 12 detyrat kryesore që BE i ka dhënë Shqipërisë për integrim.Unioni i Gjyqtarëve të Shqipërisë zhvilloi sot një konferencë ndërkombëtare për të diskutuar mbi këtë sfidë.Ҫështja kryesore mbetet lufta ndaj korrupsionit në vetë radhët e drejtësisë, dhe rritja e besimit të qytetarëve.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG