Lidhje

Konferencë ndërkombëtare në Prishtinë mbi Evropën Juglindore


Konferencë ndërkombëtare në Prishtinë mbi Evropën Juglindore
Konferencë ndërkombëtare në Prishtinë mbi Evropën Juglindore

Dhjetëra diplomatë e personalitete të jetës publike nga shumë vende të botës janë mbledhur në Prishtinë në një konferencë ndërkombëtare për të diskutuar sfidat e vendeve të Evropës Juglindore në përmbylljen e proceseve të shtetndërtimit dhe forcimit të demokracisë. Ndonëse në këtë konferencë nuk merr pjesë askush nga Serbia, marrëdhëniet e saj me Kosovën përshkuan fillimin e punimeve të kësaj konference.

XS
SM
MD
LG