Lidhje

Kongresi i Partisë Demokratike


Partia Demokratike e opozitës po zhvillon në Tiranë Kuvendit Kombëtar, i cili po ndryshon organizimin dhe forumet e brendshme të saj, si dhe po shqyrton humbjen e zgjedhjeve një vit më parë

XS
SM
MD
LG