Lidhje

Korçë: Niko Peleshi dhe Andrea Mano kandidojnë për bashkinë e Korçës


Korçë: Niko Peleshi dhe Andrea Mano kandidojnë për bashkinë e Korçës

Në Korçë kandidatë për bashkinë e qytetit janë Niko Peleshi i koaliconit të majtë dhe Andrea Mano i koaliconit të djathtë. Rikthimi i traditave të qytetit dhe restaurimi i qendrës historike po zënë një vënd të rëndësishëm në programin që kandidatët po paraqesin para zgjedhësve.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG