Lidhje

Anketim mbi problemet kryesore dhe masat institucionale në Kosovë


Një anketim i kryer nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara vë në pah se papunësia, korrupsioni dhe zhvillimi i ulët ekonomik janë problemet kryesore me të cilat përballet Kosova. Sipas këtij programi, qytetarët janë të pakënaqur me masat institucionale për luftë kundër korrupsionit i cili ende është në shkallë të lartë dhe lufta kundër të cilit është një nga kriteret kryesore në proceset integruese të Kosovës.

XS
SM
MD
LG