Lidhje

Korrupsioni shqetësimi kryesor për investimet e huaja në Kosovë


Ekspertë të ekonomisë thonë se mjedisi për të bërë biznes në Kosovë është përmirësuar, por ata nënvizojnë se çështjet e sundimit të ligjit dhe shkalla e lartë e korrupsionit vazhdojnë të jenë pengesat kryesore për shtimin e investimeve të huaja.

XS
SM
MD
LG