Lidhje

Kosovë, projektligj për të pandehurit e Gjykatës së Posaçme


Në Kosovë, qeveria miratoi një projektligj për mbrojtjen juridike dhe mbështetjen financiare të personave që mund të trajtohen nga gjykata e posaçme, themelimi i së cilës u miratua dy ditë më parë nga Parlamenti i Kosovës.

Gjykata, funksionimi i së cilës ende nuk është i qartë, pasoi hetimet e pretendimeve të të dërguarit të Këshillit të Evropës Dikc Marty për trafikim organesh në Kosovë, përkatësisht përfshirjen e disa prej ish-drejtuesve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në krime të luftës.

http://www.youtube.com/watch?v=yhfeTUsB9iw&list=UUrpEO1ei3VtxdavpN3SzF7w
XS
SM
MD
LG