Lidhje

Shënohet Dita e Personave "Down"

  • Leonat Shehu

Shoqata e personave të prekur nga sindromi "Down" në Kosovë numëron mbi 700 persona të prekur, ndonëse besohet që numri i tyre mund të jetë më i lartë.

Në ditën botërore të personave të prekur me këtë sindromë, ata parakaluan në qendër të Prishtinës për të shprehur pakënaqësinë me gjendjen e rëndë sociale e ekonomike dhe mungesën e shërbimeve për fëmijët me këtë sindromë.
XS
SM
MD
LG