Lidhje

Kosovë, java kundër korrupsionit

  • Leonat Shehu

Në Kosovë, zyrtarët ndërkombëtarë po vazhdojnë të bëjnë thirrje për luftimin e korrupsionit, si një hap drejt zhvillimit ekonomik dhe demokratik të vendit.

Këto thirrje po bëhen në kuadër të shënimit të Javës Kundër Korrupsionit, dukuri kjo, që sipas hulumtimeve të ndryshme, vazhdon të jetë një nga sfidat kryesore të Kosovës. Lufta kundër korrupsionit është një nga kushtet kryesore për përparimin e Kosovës drejt integrimeve evropiane.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG