Lidhje

Sfidat e Kosovës në rrugën drejt BE-së


Autoritetet thonë se fakti që Kosova nuk njihet nga pesë vende të BE-së nuk do të jetë pengesë për liberalizimin e vizave për qytetarët e saj

Në Kosovë, autoritetet thanë sot se fakti që Kosova nuk njihet nga pesë vende të Bashkimit Evropian nuk do të jetë pengesë për liberalizimin e vizave për qytetarët e saj. Po ashtu ata shprehën bindjen se situata në veri nuk do të pasqyrohet në këtë proces. Por, çështjet politike mund të jenë sfidë për procesin e stabilizimit dhe përafrimit me Bashkimin Evropian, meqë marrëveshja për këtë proces duhet të ratifikohet nga çdo vend individual.

XS
SM
MD
LG