Lidhje

Kosova në BERZH, rezultat i bisedimeve me Serbinë


Anëtarësimi i Kosovës në Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, vlerësohet si rrjedhojë e qasjes së Kosovës në bisedimet për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë. Të premten Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim vendosi të pranojë Kosovën si anëtare të 66-të të saj nga 17 dhjetori i këtij viti, një vendim i cili u mirëprit nga Prishtina zyrtare por edhe nga diplomacia euro perëndimore.

XS
SM
MD
LG