Lidhje

Sfida për kancerin e gjirit në Kosovë

  • Leonat Prishtinë
  • Leonat Shehu

Në Kosovë u zhvilluan veprimtari për të ngritur shkallën e ndërgjegjësimit dhe të luftës kundër kancerit të gjirit.

Veprimtarët humanitarë thonë se kjo luftë paraqet një sfidë të veçantë për shoqërinë e Kosovës ku ende ka një shkallë të ulët edukimi për këtë sëmundje, vështirësi në përballjen e shpenzimeve për trajtimin e saj, si dhe probleme me stigmatizimin e personave të prekur prej saj.

XS
SM
MD
LG