Lidhje

Perspektivat e sektorit bujqësor në Kosovë


Drejtori i Shërbimeve Këshilluese dhe Teknike në Ministrinë e Bujqësisë Shaban Dreshaj diskuton mbi sfidat e këtij sektori

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Kosovë është duke themeluar shërbimin e parë këshillues bujqësor kombëtar. Drejtori i Shërbimeve Këshilluese dhe Teknike në këtë ministri zoti Shaban Dreshaj, ndodhet në Shtetet e Bashkuara për marrje eksperience. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, zoti Dreshaj flet për perspektivat e sektorit bujqësor në Kosovë:

Shiko komentet (2)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG