Lidhje

Kosova dhe diskutimi për krimet e pasluftës


Kosova dhe diskutimi për krimet e pasluftës
Kosova dhe diskutimi për krimet e pasluftës

Në Kosovë, partitë politike kanë ngritur diskutime rreth mundësisë që parlamenti të debatojë çështjen e krimeve të pasluftës si dhe të veprimtarisë së Shërbimit Informativ, të njohur si SHIK. Gjendja në veriun e Kosovës ndërkaq ka nxitur kritika të ndërsjella ndërmjet zyrtarëve të qeverisë dhe EULEX-it. Ekspertët e sigurisë thonë se çështjet që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit nuk duhet të jenë pjesë e debateve politike.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG