Lidhje

Kosova dhe sindroma Daun


Kosova dhe sindroma Daun
Kosova dhe sindroma Daun

Organizata “Down syndrom Kosova”, ka regjistruar deri tani mbi 600 fëmijë të prekur nga ky sindrom. Në prag të ditës ndërkombëtare të personave të prekur, që në Kosovë do të shënohet me manifestime të ndryshme në Prishtinë, udhëheqësit e kësaj organizate thonë se numri i fëmijëve të prekur është më i lartë nga sa thonë statistikat.

XS
SM
MD
LG