Lidhje

Kosovë, thirrje për konsensus mbi ekonominë


Këshillit Kombëtar për integrime evropiane e vuri theksin tek mungesa e pajtimit edhe për procesin e privatizimit

Në Kosovë, ekspertë të çështjeve ekonomike, thanë sot se vendit i duhet ndërtimi i një kulture që prodhon marrëveshje mbi proceset e rëndësishme ekonomike që janë pjesë e kritereve për integrimet evropiane. Në një tryezë diskutimesh në kuadër të Këshillit Kombëtar për integrime evropiane, theksi u vu në mungesën e pajtimit edhe për procesin e privatizimit në Kosovë, që shpesh është shndërruar në temë përplasjesh të ashpra ndërmjet partive në pushtet dhe atyre në opozitë.

Write Your Quote Here ...
Write your quote footer here...
XS
SM
MD
LG