Lidhje

Perspektivat ekonomike të Kosovës në 2013

  • Leonat Shehu

Ekonomia e Kosovës do të trashëgojë sfida të rënda në 2013

Në Kosovë, ekspertët e ekonomisë dhe biznesit thonë se viti 2013 do të trashëgojë disa nga sfidat e rënda më të cilat është përballur ekonomia e Kosovës. Ata nënvizojnë se vendosja e sundimit të ligjit që nënkupton luftën kundër korrupsionit, vazhdimi i përmirësimit të mjedisit të të bërit biznes dhe zbutja e papunësisë e varfërisë janë sfidat që e presin këtë vit Kosovën e cila nuk do të jetë e kursyer as nga kriza botërore.

XS
SM
MD
LG